KLIZNE STIJENE

Klizne stijene su osobito pogodne za “uske” prostore, zbog minimalnog zauzimanja prostora kod otvaranja. U većini slučajeva koriste se vodilice sa dvije ili tri staze, u kojima kližu od dva do šest krila. Takozvani podizno klizni sustav otvaranja omogućava otvaranje vrlo velikih staklenih površina, teških i do 400 kg. Najčešće se koriste kod zatvaranja balkona, te ugostiteljskih objekata.


VRATA

Ulazna vrata svojim izgledom uvelike govore o osobnosti vlasnika, te utječu na izgled same kuće.

Vrata izrađena od PVC-a ili aluminija provjereno su dugotrajna, a uz velik izbor ukrasnih panela i boja, te dodatne opreme, zasigurno će naći put do svakog kupca.

ROLETE

Pored grilja rolete su jedan od najzastupljenijih načina zasjenjenja građevinskih otvora. Danas su najzastupljenije one izrađene od aluminijskih lamela visine 39 mm, ispunjene poliuretanskom pjenom koja poboljšava čvrstoću, te zvučnu i toplinsku izolaciju. Današnje se rolete mogu isporučiti u praktično neograničenom broju boja te dekora.
Uobičajeno se rolete pokreću trakom, a u posljednje vrijeme sve se više koriste i elektromotori u kombinaciji sa daljinskim upravljanjem, alarmnim sustavom itd.

PROZORI

Prozori se ubrajaju u jedne od najzastupljenijih i najzahtjevnijih građevinskih elemenata na  kući ili stanu. Svojim oblikom i veličinom uvelike utječu na izgled građevine. Kvalitetan prozor pouzdano štiti od buke, te ostalih atmosferskih utjecaja (hladnoća, toplina, vjetar, kiša, sunce). Danas je prozore moguće dobiti u praktično neograničenom broju boja, dimenzija i oblika.

Nadstrešnice

Zadnjih nekoliko godina nadstrešnice postaju nezaobilazni građevinski element. Bilo da se radi o poslovnim, ugostiteljskim ili privatnim objektima u mogućnosti smo  ponuditi cjelovito rješenje po principu ključ u ruke.
Osim samog estetskog efekta, nadstrešnice imaju i zaštitnu funkciju, pa tako štite Vaš prostor i stvari u njemu.
Naš tim u stanju je u najkraćem mogučem roku projektirati, proizvesti i ugraditi nadstrešnicu prema vašim zahtjevima.

GRILJE

Grilje su građevinski elementi koji su najviše izloženi nepovoljnim vremenskim uvjetima. Stoga je aluminij svojom postojanošću, čvrstoćom, te izborom boja i dekora, idealan materijal za njihovu izradu. Prema načinu otvaranja grilje mogu biti:
• zaokretne
• klizne
• harmo


Prema načinu zasjenjenja dijele se na one sa:
• pokretnim lamelama
• fiksnim lamelama
• pune (škure)

Loading...
Loading...

Ova stranica koristi cookies (kolačiče) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Daljnim korištenjem stranice suglasni ste s korištenjem kolačića